Teiste seas löövad esmaspäevast kolmapäevani Aspers Casinos toimuvas Golden Cash rahamängus kaasa pokkeri imelaps Viktor Blom, endine Manchester Unitedi jalgpallur Teddy Sheringham, Rootsi vutistaar Tomas Brolin ning viiekordne Stanley karikavõitja, Soome hokikoondise eest 81 kohtumist pidanud Esa Tikkanen.

Unibeti spordiennustus peab Golden Cashi suurimaks soosikuks Blomi, kes kogus ülikõrgetes rahamängudes kuulsust kasutajanime "Isildur1" all. Kui Rootsi imemehe tõenäosust rahamängust suurima kasumiga lahkuda hinnatakse ühele kuue vastu, siis sportlaste võiduvõimalusi peetakse juba oluliselt väiksemaks - näiteks Tikkaneni ning Brolini võidukoefitsient on 30.

Rahamängule järgneb juba 30. korda läbiviidav Unibet Open turniirifestival, mille keskmes on 1100-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniir. Vähemalt 425 tuhande eurose auhinnafondiga suurturniiril osalevad ka Eesti pokkerimängijad.

Samuti on festivali kavas erinevad kõrvalturniirid, kaks mängijate pidu ning eriüritused Unibeti kasiinomängijatele ja spordiennustajatele.

"2007. aasta detsembris alguse saanud Unibet Openi eesmärgiks on võimaldada meie mängijatel erinevates Euroopa linnades kohtuda, pokkerit mängida ning lõbusalt aega veeta," kommenteeris Unibet Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste. "Golden Cash rahamäng on suunatud aga meelelahutuseks kõikidele pokkerifännidele üle maailma, kes soovivad jälgida reaalajas põnevat pokkerilahingut," lisas Maruste.