Festivali raames viiakse läbi kuus turniiri erinevates mänguformaatides, mille paremaid ootab lisaks sissemaksudest moodustuvale auhinnafondile 5000 euro väärtuses lisaauhindu.

Lisaks maailma populaarseimale pokkerimängule NL Texas Holdem, mida mängitakse nii tava-, 6-max kui heads-up formaadis, viiakse läbi turniirid PL Omaha, PL Omaha Hi-Lo ning 7-Card Stud mängudes. Esimesed viis turniiri on on 55-, 1. juunil toimuv No Limit Holdem põhiturniir aga 110-eurose osalustasuga.

Kõikide 55-eurose osalustasuga turniiride kaks ning põhiturniiri viis parimat teenivad lisaauhinnana 300-eurose pileti selle aasta 3. augustil toimuvale Triobet Live 300 eriturniirile. Lisaks autasustatakse turniirivõitjaid karikaga.

„Triobet on korraldanud Balti meistrivõistlusi juba aastaid ning näinud Eesti, Läti ja Leedu pokkerimängijate aina suurenevat huvi selle festivali vastu,“ sõnas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Täiendavate auhindadega soovime pakkuda oma mängijatele võimalikult head lisaväärtust turniiridel kaasa löömiseks.“

Kvalifitseerumine Baltic Online Championship turniiridele algab Triobeti pokkeritoas täna, 15. aprilli õhtul, võimaldades võita soovitud turniiripilet märgatavalt soodsamalt.

Balti meistrivõistlused on olnud kohalike mängijate seas alati üheks populaarseimaks ning suurimate lisaauhindadega turniirifestivaliks internetis. Viimati toimunud tiitlivõistlustel oli konkurentsitult edukaim riik Eesti, kuhu tuli seitsmest võimalikust turniirivõidust viis.