Jaanuaris vutilegend Marko Kristali alistanud Maarja-Liis Ilusa seekordseks vastaseks oli eelmisel aastal võistkondlikuks Eesti pokkerimeistriks tulnud ning live-turniiridel umbes 5000 eurot auhinnaraha teeninud tantsutäht Mairold Millert. Vastase muljetavaldavatest saavutustest hoolimata võidutses kuulsuste duellis Maarja, kes suutis oma punktisumma seitsme mängutasemega kolmekordistada ning püsida mõnda aega turniiri üldliidrite seas. Kahjuks ei olnud see siiski piisav auhinnalisele kohale jõudmiseks.

Küll oli Maarja-Liis Ilus aga turniiri parim naismängija, keda Triobet premeeris 300 eurot maksva piletiga turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniirile. Ka selles arvestuses oli konkurents tugev, sest kümne Triobet Live’il osalenud naise seas lõid kaasa ka nimekad Kelly Limonova, Marianna Bastamow ning Piret Sokmann.

13 tundi väldanud 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiri lõpetas kolmveerand tundi kestnud pingeline esikohaduell Arutjunovi ning Artjom Kovalevski vahel. Viimaks panustasid mõlemad mängijad all-in pärast lauas avatud kahte üheksat, seitset, kaheksat ja kahte. Arutjunov näitas taskukaartidena üheksat ja seitset (kombinatsioon maja), mis sai jagu Kovalevski kuuest ja kümnest (kombinatsioon rida).

Jaanuaris Triobet Live’il saavutatud teise koha nüüd võiduks pööranud Arutjunov jäi nii turniiri kui ka oma esitusega rahule. „Mulle meeldib väga Triobet Live’il mängida, sest see on alati suurepäraselt korraldatud. Kõik algab pisiasjadest ning need on Triobeti pokkerimänedžeril Andres Burgetil vägagi paigas," kiitis mitmekordne Eesti pokkerimeister.

Turniirivõiduga kaasnes 2421 eurot auhinnaraha. Teise koha saavutanud Kovalevski teenis 1557 ning kolmandaks tulnud Rein Koov 1124 eurot. Kogu turniiri auhinnafond oli 8645 eurot ning võiduraha jagus 14 parimale.

Järgmine Triobet Live toimub 15. märtsil.