„Kahe mängija omavahelised võistlused suurtel pokkeriturniiridel on laialt levinud ning selle nimel, kes saavutab parema koha, tehakse sageli ka rahalisi panuseid,“ selgitas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Nii Maarja-Liis kui Marko on kahtlemata visad võitlejad ning nendevaheline kahevõitlus toob mängu tublisti lisapinget.“

Marko Kristal on pidanud Eesti koondise eest 143 kohtumist aastatel 1992-2005, mängides peamiselt poolkaitsjana. Pärast mängijakarjääri lõppu asus Kristal ametisse treenerina ning juhendab hetkel Eesti läbi aegade üht edukaimat jalgpalliklubi FC Levadia. Kristal on siiani mänginud pokkerit peamiselt meelelahutuseks koos sõpradega.

Seevastu Maarja-Liis Ilus on osalenud mitmetel suurtel pokkeriturniiridel, jõudes näiteks 2010. aastal Tallinnas toimunud Euroopa Pokkeriturnee (EPT) naisteturniiril finaallauda. Kahjuks pole tal aga veel õnnestunud ühelgi Olympic Casinos toimunud rahalise osalustasuga pokkeriturniiril auhinnasaajate sekka jõuda.

Eeldatavalt 120-140 osalejaga Triobet Live’il mängimine maksab 70 eurot. Lisaks sissemaksetest moodustunud auhinnafondile premeerib Triobet võistluse kümmet parimat 1000 euroga ning annab ära 350 euro väärtuses turniiripääsmeid märtsis toimuvatele pokkeri Eesti meistrivõistlustele. Koostöös pokkeriportaaliga PokerNews.ee viiakse läbi reaalajas ülekanne live-blogi formaadis, mille jälgijatele mõeldud tasuta turniiril on auhindadeks kolm 50-eurost piletit pokkeri Eesti meistrivõistluste rahvaturniirile.