Põhiturniiril osales PokerNewsi teatel lõviosa Leedu pokkeritipust, kokku 307 mängijat.

Vastavalt Leedu Pokkeriföderatsiooni tegevuskavale ja põhimõtetele oli meistrivõistluste turniiridel osalemine tasuta. Küll olid sponsorid pannud välja valiku väärtuslikke auhindu - põhiturniiri võitja sai näiteks 55000 krooni maksva APPT (Asian Pacific Poker Tour) Cebu paketi Filipiinidele. Leedu suurimas ööklubis toimunud pokkeriturniiri võitjaks tuli Vilniuses elav 25-aastane matemaatiku haridusega Deividas Bazaravičius.

Oma tegevuses lähtub LSPF põhimõttest - pokker on mõttesport ning turniiridel ei ole rahalisi osavõtutasusid. Niisamuti hoitakse sportlik pokker rangelt kasiinodest eemal ning turniire korraldatakse erinevate Leedu linnade ööklubides, konverentsiruumides ja spordisaalides. Lühikese ajaga on seitsmest regionaalsest pokkeriklubist koosnev ja enam kui 500 mängijat ühendav LSPF kasvanud Leedus jõuliseks organisatsiooniks. Olles rahvusvahelise pokkeriföderatsiooni (IPF) liige, kontrollib LSPF Leedus sportliku pokkeri alast tegevust ning liidab sportliku pokkeri ühendusi ja klubisid.

Teatavasti andis Leedu kehakultuuri- ja spordiamet 20. märtsil välja määruse, millega tunnustatakse Leedu Sportliku Pokkeri Föderatsiooni (LSPF) spordialaliiduna, mis tähendab pokkeri tunnustamist Leedus ametlikult spordina.

"Meie lõunanaabrid leedulased jõudsid siinkohal Eestist ette ja tabasid kiiremini rahvusvahelist trendi, mille kohaselt on pokker selgelt maailmas kinnistumas spordialade hulgas," märkis toona Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) president Marek Reinaas.