Erinevate pokkeritubade reklaamnägude lepingud ulatuvad miljonitesse kroonidesse ning vaid mõned päevad pärast uudist, et UB senised imagokandjad Phil Hellmuth ja Annie Duke lõpetasid pokkeritoaga koostöö, ringlevad pokkeriringkondades jutud võimaliku uue sponsoreeritud mängija osas.

Ametlikku teadaannet ei ole küll veel väljastatud, kuid mõned päevad tagasi oli UB veebilehel Annie Duke profiililehel kirjas hoopis Friedman'i nimi, mis praeguseks on küll eemaldatud. Samuti räägitakse twoplustwo.com pokkerifoorumis, et UB turniirikavas on ajutiselt seisnud Friedmani-nimeline turniir.

Prahlad Friedman oli eelmisel kümnendil üks tuntumaid kõrgetasemeliste rahalaudade mängijaid kuni kadus avalikkusest aastal 2008. Samal aastal avastati UB pokkeritoas pettusteskeem ning spekulatsioonide kohasel kaotas just Friedman petturitele enim raha.

"Skandaal raputas mind ja kaotasin oma enesekindluse," on Friedman öelnud varem ning kinnitanud, et ta ei sõlmi enam kunagi ühtegi lepingut ühegi pokkeritoaga. Võimaik, et kunagisel pokkeri rahamängude spetsialistil on usku UB pokkeritoa uutesse omanikesse, kes on kusjuures omakaorda olnud minevikus seotud teiste skandaalidega online-pokkeri maastikul.

Friedmani UB pokkeritoaga liitumise spekulatsioonid on tekitanud vastasseisu ka erinevate pokkerikuulsuste vahel. Pokkeriikoon Daniel Negreanu on oma Twitteri lehel korduvalt sõna võtnud, avaldades sügavat nördimust Friedmani käitumise üle. Kahekordne WSOP võitja Matt Keikoan on aga Negreanu tweetidele ägedalt vastanud, tekitase nende kahe vahel korraliku sõnasõja.

Loe vaidlust lähemalt Daniel Negreanu Twitteri kanalist.