Mehed on mõneti sarnase elukäiguga, mõlemad olid enne pokkerisse jõudmist tunnustatud backgammonimängijad ja alustasid pokkeriteed New Yorgi Mayfair Klubis.

"Ma olen väga liigutatud, et sain Kuulsuste Halli liikmeks ja see, et mind valiti üheaegselt Dan Harringtoniga teeb asja isegi veel erilisemaks," ütleb Seidel, kirjutab Pokernews. "Me oleme Daniga palju koos mänginud, alustasime samas klubis ning oleme karjääri jooksul saanud väga headesks sõpradeks. Me oleme koos mänginud ka paljude teiste Kuulsuste Halli liikmetega, kes kõik on tunnustuse ära teeninud, ning meil Daniga on suur au nendega liituda."

Seidel kauples Wall Street'il aktsiatega, kuid peale 1987.aasta börsikrahhi kaotas ta töökoha ning alustas elukutselise pokkerimängija karjääri.

Esimene suurem auhinnaraha ei lasknud end kaua oodata: 1988 WSOP põhiturniiril saavutas Seidel teise koha, jäädes alla vaid Johnny Chanile. Paljud teavad seda duelli tänu filmile "Rounders".

Pärast seda on mees aastatel 1992 - 2007 võitnud kaheksa WSOP tiitlit ning teeninud oma karjääri jooksul auhinnaraha üle kümne miljoni dollari.

Enne sel aastal valitud kahte mängijat oli Kuulsuste Hallis 38 liiget ning auväärseid pokkeripersoone valitakse sinna juba alates 1979. aastast.