Kui maailma edukaim turniirimängija Erik Seidel on teeninud oma ligi veerand sajandit kestnud karjääri jooksul pea 13 miljonit dollarit auhinnaraha, siis ühestki eestlasest pole läbi live-turniiride siiani veel pokkerimiljonäri saanud.

Pokkerilehe Hendon Mob andmetel on eestlaste esikümme püsinud viimastel aastatel üsna muutumatuna. Edetabelit juhib ainsa eestlasena turniiripokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) finaallauas mänginud 36-aastane Imre Leibold 359 tuhande euroga, kes paikneb ülemaailmses edetabelis 1885. kohal. Talle järgneb 2006. aastal maineka UK Openi võitnud Marek Kolk 285 tuhande euroga.

Kolmas on 2011. aasta parimaks pokkerimängijaks valitud Raigo Aasmaa (270 000 eurot), kes saavutas kõrge kolmanda koha PokerStars.com Euroopa pokkeriturnee (EPT) Tallinna etapil ning tuli möödunud aasta detsembris Prahas toimunud suurturniiri GSOP võitjaks.

Neile järgnevad kolmekordne Eesti meister Henri Käsper, universaalne pokkeriproff Janar Kiivramees ning 2012. aasta Eesti meistrivõistluste parim mängija Aleksandr Arutjunov. Esikümnesse kuuluvad ka Vallo Maidla, Mauri Dorbek, Runnar Lindepuu ning Lauri Meidla.

Edukaimad õrnemast soost mängijad on Kairit Leibold ning Katri Käsper, kes asuvad vastavalt 13. ja 24. kohal. Lisaks neile mahuvad naistest Eesti saja edukaima turniirimängija sekka ka Jane Topkin, Kelly Limonova ning Kristiina Illak. Parim Eestit esindav välismaalane Tim Heath paikneb 18. positsioonil, valitsev Eesti pokkerimeister Madis Erit on 23. ning Eesti Pokkeri Kuulsuste Halli seni ainuke liige Ivo Jurno 46.