Satelliidilt suurvõistlusele kvalifitseerunud Ziyard alustas finaallauda liidrina, olles oma sõbra ja EPT San Remo põhiturniiri võitja Rupert Elderi turniiritee 13. kohaga lõpetanud. "Oleksin küll eelistanud teda võistluselt eemaldada lõpuduellis," ütles Elderiga samas koolis õppinud Ziyard.

25-aastane, Sri Lankalt pärit Ziyardi varasem parim saavutus on WSOP kõrvalturniiri 6. koht. EPT Loutraki põhiturniiri esikohaga teenis inglane 347 000 eurot auhinnaraha.

"Kokkuvõttes oli väga raske päev. Kui võistlusel oli järel kolm mängijat, olin juba oma võidus kindel. Mängu edenedes hakkasin aga kahtlema, kas ma suudan isegi teist kohta võtta. See oli kindlasti üks enim väljakutseid pakkuvaid laudu, kus ma olen mänginud," kinnitas Ziyard.

Teise koha saavutas sakslane Hauke Heseding ja kolmanda kreeklane Ioannis Taramas, kes teenisid auhinnarahana vastavalt 221 800 ja 134 400 eurot.

Kreeka kuurortlinnas Loutrakis peetud võistlust alustas kokku 336 mängijat. Neli päeva kestnud turniiril autasustati 48 edukamat mängijat.