Süüdistustega kaasnes 3 miljardi dollari suurune nõue ja pokkerikeskkondade põhidomeenide külmutamine. PokerStars.com, FullTiltPoker.com ja Cereus võrgustiku domeene UB.com ja AbsolutePoker.com külastavad mängijad näevad nüüd hoiatust Ameerika justiitsministeeriumilt, mille kohaselt on ebaseadusliku hasartmängu korraldamine föderaalkuritegu.

Vahetult pärast süüdistuste esitamist peatas PokerStars Ameerika mängijatele juurdepääsu keskkonna pärisraha turniiridele ja rahamängudele. Full Tilt Poker järgnes samaga mõned tunnid hiljem. Kuigi Cereus Network võimaldab ameeriklastele endiselt juurdepääsu oma pärisraha mängudele, ühtki uut Ameerikast pärit registreerujat ei aktsepteerita ning olemasolevatel USA mängijatel pole võimalik teha ei sisse- ega väljamakseid.

Nagu arvata võib, on mõned pokkerioperaatorid hiljutistest nö Musta Reede sündmustest tegelikult võitnud ning teised ka korralikult haiget saanud.

Pokkeritubade liiklust jälgiv portaal PokerScout.com võrdles selle nädalavahetuse mängijate liiklust pokkerisaitidel möödunud nädalavahetusega, paigutades pokkeritoad kolme kategooriasse: süüdistuste osaks saanud pokkeritoad, teised Ameerika turule avatud pokkeritoad ja Ameerika turule mitteavatud pokkerisaidid.

Mõju pokkeritubade liiklusele

Üldiselt kahanes ühe nädalaga kogu maailmas netipokkeri turg uskumatu 23% võrra. Enamik sellest kahjust tuli kahelt suurimalt pokkeritoalt – PokerStarsilt ja Full Tilt Pokerilt.

Süüdistuste osaks saanud pokkeritoad:
FullTilt Poker ⇓48%
Cereus Network ⇓39%
PokerStars ⇓25%

Ameerika mängijaid teenindavad pokkeritoad, kes on (vähemalt esialgu) süüdistustest pääsenud:
Bodog ⇑26%
Merge Gaming Network ⇑23%
Cake Poker Network ⇑19%
Everleaf Gaming Network ⇑8%

USA mängijaid juba enne Musta Reedet mitteaktsepteerinud pokkeritoad:
PKR ⇑21%
PartyPoker ⇑9%
888Poker ⇑5%
iPoker Network ⇑4%
Ongame Network (ei muutunud)

Suurim kaotaja oli nädala võrdluses ilmselgelt FullTilt Poker ja tõenäoliselt ootab pokkerisaiti lähinädalatel ees veelgi suurem kukkumine. Olles veel enam kui kaks korda suurem oma lähimast konkurendist PartyPokerist, on FullTilt kaotanud olulise osa oma mängijabaasist.

2006. aastal USA turult lahkumise otsuse teinud PartyPokeri ees on lahti nüüd võimalus tasa teha väikegi osa kaotatud ärist. Just kunagine maailma nr 1 sait võitis Euroopas tegutsevatest pokkeritubadest absoluutnumbrites nädalaga enim mängijaid.

Vähemalt lühiajalises plaanis on suurimad võitjad süüdistusi mitte saanud USA mängijaid aktsepteerivad pokkeritoad. PokerScout.com portaali hinnangu kohaselt ootab Ameerika pokkerisõpru kahtlemata ees teatav leina- ja olukorra hindamise periood, ent nõudlus netipokkeri järele on riigis liiga tugev, et seda liiga pikalt saaks maha suruda.