Iiri pokkeritäht O'Dea seljatas tänavu 10 000-dollarilise osalustasuga WSOP põhiturniiril 6858 mängijat, saavutades kuuenda koha. Kuigi maailmatuntuid nimesid eestlase lauas rohkem pole, jagub ta lauda mitmeid edukaid pokkerimängijaid.

Esimesel positsioonil on hispaanlane Tomeu Gomila, kes on lisaks edukatele mitmelaua netipokkeri turniiridele jõudnud nii Euroopa pokkeriturnee kui ka maailma pokkeriturnee (WPT) finaallauda. Kolmandal kohal istub live-turniiridelt 1,5 miljonit dollarit võitnud Hispaania pokkerimängija Raul Paez, kelle senine suurim võit on WPT kolmas koht. Viiendal positsioonil ehk Käsperist paremal on Brasiilia pokkeritäht, kes on netipokkeri mitmelauaturniiridel teeninud üle miljoni dollari, sh võitnud ka PokerStars Sunday Millioni.

Vaid 130 mängijaga turniiril on kohal muljetavaldav nimekiri tuntud pokkerimängijatest. Kohal on Andre Akkari, Tobias Reinkemeier, Gus Hansen, Marcel Luske, Tony G, Rob Hollink, Noah Boeken, Isaac Haxton, Pius Heinz, Jake Cody, Juha Helppi ja paljud teised.

"The Table" teist võistluspäeva on homme võimalik jälgida otseülekandes siit: http://int.pokerfed.org/live/.

Vaata täna meie aja järgi kell 15 alanud võistluse osalejate lauaasetusi.