"Naised kipuvad väga ruttu tülli minema, öeldakse koledasti ja ülbitsetakse," rääkis Katri Käsper Delfile, miks ainult naistele mõeldud turniirid talle ei meeldi.

Käsperi sõnul ei kohta tavaturniiril pokkerietiketi rikkumist nii tihti kui naisteturniiril. Näiteks juhtus Monte Carlos mitu korda seda, et mängija viskas kaardid enne oma järjekorda ära. Samuti juhtus seda, et mõni naismängija üritas mängu ajal kaartide seisu abikaasaga konsulteerida. Rikkumisi reeglite või hea tava vastu oli teisigi ning turniiri kohtunik pidi tavapärasest oluliselt tihedamalt sekkuma. Sellised asjad on aga lubamatud.

"Paljud naised on õppinud mängima meeste kõrvalt. Nad on üles korjanud mingid nipid ja liigutused, aga nad ei saa päris hästi aru, kus neid kasutada," rääkis Katri, et nii võivad mängijad teha rumalaid käike, mis on väga ettearvamatud.

Siiski ei arva Käsper, et kõik naised pokkerit kehvasti mängivad. Ta peab headeks pokkerimängijateks umbes kolmandikku naistest, ülejäänud on Käsperi sõnul aga need, kes käivad turniire mängimas lõbu pärast.

Turniiri finaallauda pääsenutest võis aga kõiki tõelisteks pokkerimängijateks pidada, sest lihtsalt huupi mängides nii kaugele ei jõua.

Monte Carlo EPT naisteturniiril oli osalejaid üle kuuekümne ja seitsmes koht tõi Katri Käsperile auhinnarahaks 2600 eurot. Käsper on pokkerimänguga tegelenud 7 aastat.

Ajakirjanike reisi Euroopa Pokkeriturniirile aitas rahastada PokerStars.