Triobet Live ning Paf Live on suurima osalejate arvuga igakuised turniirisarjad Eestis. Kuigi Paf Live’i senine rekord on 137, Triobet Live’il aga koguni 146 mängijat, sihitakse 5. oktoobril veelgi suuremat osalejate hulka.

„Eeskätt tahame üheskoos läbiviidava turniiriga tänada kõiki Eesti pokkerimängijaid, kes on meie üritustel osalenud,“ sõnas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Samuti on Paf & Triobet Live turniiril oluline tähendus, sest see tähistab nende turniirisarjade lõppu Reval Park Hotel & Casinos. Alates novembrist jätkame mõlemad juba Radisson Blu Olümpia hotellis,“ lisas Burget.

Võistlejad alustavad 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem freezeout-turniiri 30 000 punktiga ning mängitakse 20-minutiliste tasemetega. Eeldatavalt enam kui 10 000-eurose auhinnafondiga pokkeriturniiri paremaid premeeritakse lisaks auhinnarahale ka väärtuslike lisaboonustega mõlema pokkeritoa poolt.

Turniiri kümmet paremat ootavad 100-eurosed boonused ning Triobeti pokkerimänedžer Andres Burgeti väljalööjat 100-eurone pearaha. Lisaks loosib Triobet kõikide turniiri alustajate vahel välja 500-eurose Superweekend põhiturniiri pileti ning kingib parimale läbi Triobeti kvalifitseerunud mängijale 300-eurose pileti detsembriks toimuvale eriturniirile.

Mänguportaal Paf premeerib finaliste erinevate meenete ning online-turniiripiletitega, lisades parimale naisele ning esimesena auhinnarahadest välja jäänud mängijale Paf Live turniiripileti novembriks. Lisaks korraldab Paf kõikidele turniiril osalenud mängijatele ning nende kaaslastele lõbusa afterparty NYC Piano baaris.

„Turniiri afterparty on pidudesarja Club Paf avaüritus, kuhu ootame lisaks mängijatele ka Pafi koostööpartnereid ning sõpru spordi- ja meelelahutusmaailmast,“ kinnitas ettevõtte juht Allar Levandi. „Pakume külalistele nii jooke, suupisteid kui lõbusat meelelahutust. Pidulisi lõbustab DJ ning Marian & the Band.“

Kell 15:00 algaval turniiril on kasutusel telelaud, mille ülekanne on nähtav 15-minutilise viivitusega portaalis Delfi.ee ning afterparty suurel ekraanil. Samuti saab pokkeriturniiril toimuvaid sündmusi jälgida läbi live-blogi formaadis otseülekande veebilehel PokerNews.ee.