"Ootan põnevusega Kings of Tallinn festivali ja oma elu esimest reisi Eestisse. Kui see riik on pooltki nii kaunis ja pokkerielu pooltki nii kirev kui ma olen kuulnud, siis saab seal olema suurepärane," märkis Barny Boatman, kes teenis oktoobris Saksamaal lõppenud WSOP Europe Omaha turniiri esikoha eest oma teise pokkeri maailmameistri tiitli.

Koos Barny Boatmaniga tuleb Eestisse tema vend Ross Boatman. Koos moodustavad nad poole nimekast neljaliikmelisest professionaalsete pokkerimängijate seltskonnast The Hendon Mob. Ross Boatman on lisaks pokkerimängule üle Inglismaa hästi tuntud ka filminäitlejana, olles osalenud mitmes tuntud mängufilmis ja teleseriaalis. Pokkeriturniiridelt on ta kokku võitnud ligi 2 miljonit dollarit auhinnaraha.

Vennad osalevad Tallinnas toimuval pokkerifestivalil ühise meeskonna, sest festivali kõikide turniiride auhinnafondist pannakse kaks protsenti ehk eeldatavalt kokku ligi 10 000 eurot kõrvale üldarvestuses edukaima neljaliikmelise tiimi lisaauhinnaks.

22.-28. veebruaril Radisson Blu Hotel Olümpias ja Olympic Casinos toimuva OlyBet Kings of Tallinn pokkerifestivali raames toimub kokku 27 erinäolist pokkeriturniiri, millest on oodata osa võtma sadu pokkerihuvilisi kõikjalt Euroopast.