Taltsi sõnul pole pokker talle küll võõras, kuid suurturniiridel osalemise kogemust mehel veel ei ole. „Favoriidiks ma end seetõttu mõistagi ei pea, kuid ei lähe kindlasti ka kaotama,“ tõdes võistlust suure huviga ootav korvpallur. „Nagu iga teisegi turniiri puhul, tuleb võtta asja samm-sammult ning anda endast parim.“

Triobeti pokkerimänedžeri Andres Burgeti sõnul on pokker korvpallurite seas üks armastatumaid ajaviitemänge. „Nimekiri Eesti populaarseimatel turniiridel võistelnud pallivõluritest on üsna pikk ning mitmed neist on näidanud ka häid tulemusi. Tippspordiga tegelemine tuleb pokkeris kindlasti kasuks, sest edu saavutamiseks on vajalik nii hea vastupidavus kui ka tugev võidutahe,“ väitis Burget.

170 meetri kõrgusel läbiviidavale pokkeriturniirile oodatakse 50 Eesti ning lähiriikide parimat pokkerimängijat. Eeldatavalt teenib tšempion kuni 20 000 eurot auhinnaraha ning uhke võidukarika.

Sügava struktuuriga pokkeriturniir viiakse läbi No Limit Holdem mänguformaadis. Osalejad alustavad 30 000 stardipunktiga ning mängutasemed vältavad 45 minutit. Turniiripilet on võimalik lunastada vaid läbi Triobeti pokkeritoa, ostes see kas enne 7. oktoobri keskpäeva või võites läbi online-satelliitturniiride.