19.-29. jaanuaril toimuva Turbo Championship of Online Poker (TCOOP) turniiride osalustasud varieeruvad 5,50 dollarist kuni 2100 dollarini. Sarja põhiturniiri osalustasuks on 700 dollarit ning garanteeritud auhinnafond 1,5 miljonit dollarit.
 
TCOOP on kiirem versioon Netipokkeri Maailmameistrivõistluste (WCOOP) ja kevadiste meistrivõistluste (SCOOP) turniiriseeriatest, mis toimuvad vastavalt alates 2002. ja 2009. aastast. Uus turniirifestival täiustab WCOOP ja SCOOP üritustesarju eeskätt nende mängijate jaoks, kes eelistavad kiiremat mänguelamust ühendatuna suuremate auhinnafondidega.

Team PokerStars Pro liige ja turbo-formaadi suur austaja Bertrand ‘ElkY’ Grospellier oli teatega väga rahul: “Mulle meeldivad kiired netiturniirid, sest seal toimub palju paugutamist. Loodetavasti saan lisada oma juba olemasolevatele SCOOP ja WCOOP tiitlitele ka TCOOP tiitli.”
 
TCOOP meelitab laia mängijate spektrit, sealhulgas kindlasti ka hobimängijaid, oma märkimisväärse arvu alla 100 dollari piiri jäävate osalustasude ning vaid mõne tunni kestvate turniiridega, mida toimub iga päev neli kuni kuus tükki. PokerStars.ee keskkonnas on alanud satelliit-turniirid, millele pääseb alates kõigest 1 dollarit maksva osalustasuga.