Esimest korda EPT turniiril osalenud netipokkeri professionaal Jake “neverlbuff67” Cody lõi Prantsusmaal Deauville’is peale kahetunnist tasavägist võitlust rumeenlast Teodor Carabat, kes teenis teise koha eest 8 miljonit krooni.

Cody sai koos etapivõiduga automaatselt koha kevadel Monte Carlos toimuvale EPT finaalturniirile ja kommenteeris võitu kui midagi nii uskumatut, millest ta seni ei julgenud isegi unistada.

Kokku osales EPT 57,5-miljonilise auhinnafondiga põhiturniiril Prantsusmaal Deauville’is Casino Barrière’s 768 mängijat. Sada osalejat võitsid pääsme PokerStars EPT Deauville’i põhiturniirile PokerStarsist.

Kolmandal kohal lõpetanud kanadalane Mike “Timex” Mcdonald oli lähedal, et tulla esimeseks EPT kahekordseks võitjaks. Teist etapivõitu üritas ka Team PokerStars Pro pokkeriprofessionaalide meeskonna raudvara ja PCA pokkerifestivali võitja Bertrand “ElkY” Grospellier, kuid pidi piirduma üheksanda kohaga.

Endine maailmameister ja PokerStars Pro pokkerimeeskonna liige Peter Eastgate jõudis teist korda EPT pokkeriturniiri finalistide hulka, teenides kaheksanda koha ja 1,1 miljonit krooni.

Elukutseline mängija Luca Pagano lõi endale kuuluvat rekordit, tulles 14. korda EPT etapil rahalisele kohale. Tänavu juba kolmandat korda EPT etappidel raha teeninud Pagano lahkus mängust 72. koha ning 170 000-kroonise auhinnarahaga. Teistest pokkerimeeskonna PokerStars Pro liikmetest tulid auhinnalistele kohtadele itaallane Dario Minieri ning Vadim Markushevski Valgevenest.

Tšehh Martin Kabrhel tegi samuti pokkeriajalugu, võites High Roller turniiril üks-ühe vastu jäädes prantslast Anthony Lellouche’i ning teenis ligi neli miljonit krooni.

Kabrheli jaoks oli see kolmas EPT kõrvalturniiri võit – enne on ta pannud kinni nii EPT Praha kui EPT Vilamoura kõrvalturniiri ja teeninud sellega kokku 6,2 miljonit krooni. Lellouche on EPT turniiridelt teeninud kokku enam kui 14 miljonit krooni.

3500 kroonise osalustasuga Deauville’i naisteturniiri võitis Audrey Guyinvarch, kes teenis sellega enam kui 90 000 krooni.

89 osavõtjaga naisteturniiril mängis ka neli meest, seda tänu Prantsusmaa võrdõiguslikkuse seadusele. Londoni EPT naisteturniiri võitja Dagmara Aleksandrowicz saavutas kümnenda koha.