20 osalejaga pokkeriturniirist võttis osa Eesti pokkerimängijate koorekiht – viimasel kahel aastal Eesti parimateks pokkerimängijateks valitud Henri Käsper ja Janar Kiivramees, kuus varasemat Eesti meistrit, kogu Olympic-Online profitiim ning mitmeid teisi tuntud mängijaid.
 
Kõik esikolmikusse tulnud pokkerimängijad on varasemalt võitnud pokkeri Eesti meistrivõistluste tiitli. Teise koha ja 4873 eurot võitnud Aleksandr Arutjunovil on Eesti meistri tiitel 2003. aastast ning kolmanda koha ja 3429 eurot teeninud Mauri Dorbek on 2009. aasta Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitja.

Viimase, neljandale auhinnalisele kohale jõudis detsembris Olympic Online pokkeritoaga profilepingu sõlminud Eesti internetimängija Priit „ESTPatrick” Türner, kes teenis 2527 eurot.
 
Paavo Korkka on läbi ajaloo teine mängija, kes jõudnud kahe Eesti meistritiitlini. Kahel korral on Eesti meistriks turniiripokkeris tulnud ka Veiko Aava ning üks mees – 2002. aastal oma esimese tiitlivõidu saanud Ivo Jurno – on maitsnud võidurõõmu koguni kolmel korral.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutasid viis pokkeriklubi 2010. aasta kevadel ning selle toetajateks on Eestis litsentseeritud pokkeritoad Olympic-Online, PokerStars ja Triobet.

Vaata pildigaleriid "High Roller" turniirist.