Varem mitmetel turniiridel edukalt osalenud tippsportlased korvpallur Martin Müürsepp ja New York Red Bullsis leiba teeniv jalgpallur Joel Lindpere langesid seekordsel turniiril kiiresti välja.

"Kaart ei jooksnud ning paar ebaõnnest tingitud situatsiooni viisid viimsedki punktid," kommenteeris Lindpere.

Lindperega samal meelel oli ka Müürsepp ning mõlemad mehed kinnitasid, et veetsid sellegipoolest mõnusalt aega. "Oli lahe üritus ja küll järgmine kord läheb paremini," ütlesid mõlemad.

"Olympic-Online Team Elite" klubisse kuuluv endise saatejuhi ja modelli Evely Ventsli mäng edenes märksa paremini, kuid auhinnaraha jäi ka temal saamata. Olympic-Online kasiinooperatsioonide juhi Priit Pajumaa sõnul oli Ventsli mängutase täiesti võrreldav elukutseliste pokkerimängijate omaga.

Vaatamata arvukale Soomest pärit osavõtjatele jäi turniiri kaksikvõit Eestisse. Turniiri võitis Karlo K., kes teenis 1692 eurot auhinnaraha. Olympic-Online profitiimi soomlasest liige Jukka Juvonen võitis taaskord auhinnaraha, saavutades 5. koha ja teenides sellega 385 eurot.

Alguses vaid Soome mängijatele mõeldud Olympic Casino poolt korraldatav igakuine pokkeriturniir "Suomiturnaus" on pälvinud kiirelt populaarsuse ka Eesti mängijate seas. Kokku osales laupäevasel turniiril 55 mängijat, kellest üle poole olid soomlased.