Parima tulemuse saavutas meestest esimest korda elus pokkeriturniiril osalenud Hohlov-Simson, kes saavutas 48 mängija konkurentsis 16. koha. „Auhinnaraha ma küll ei teeninud, kuid võin vähemalt homme püstipäi kõndida,“ naeris 12 aastat Eesti koondise eest mänginud mees. „Kuigi pokker on põnev mõttemäng ning lõbus seltskondlik ajaviide, eelistan ma siiski pikkadele ning väsitavatele turniiridele aktiivset kehalist tegevust,“ nentis Hohlov-Simson.

20. kohaga lõpetanud Ingemar Teever tõdes, et turniir algas tema jaoks küll mõnevõrra rabedalt, kuid pärast mõne jaotuse võitmist tõusis ka enesekindlus. Seevastu Indrek Zelinski näitas oma parimat mängu just turniiri esimesel mängutasemel. „Ma pole kunagi varem pokkerit mänginud ega ole harjunud ka nii hilisel kellaajal tõsiselt keskenduma,“ tunnistas turniirilt heatujulisena lahkunud Zelinski.

Igor Subbotin ning Marko Kristal langesid konkurentsist vastavalt turniiri viiendal ning kuuendal mängutasemel. "Olen varem ühel turniiril mänginud ning langesin toona samal viisil kahe paariga kolmiku vastu,“ sõnas mõnusat seltskonda esile tõstnud Kristal. „Minu mäng lõppes üsna varakult, kuid turniir meeldis mulle väga ning vahest tulen teinegi kord mängima," lisas Subbotin.

50-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiri võinud Oleg Feštšenko teenis 648 eurot auhinnaraha. „Ma osalesin täna küll peamiselt hea seltskonna pärast, kuid loomulikult tahtsin ka võita,“ kinnitas Feštšenko, kelle peamiseks huvialaks on jalgpall. Teise koha saavutas Urmas Mõttus ning kolmanda Janno Heinpalu, kes teenisid vastavalt 475 ning 367 eurot.

„Pokernews Live osutus edukaks võistlussarjaks, mis võimaldas kõikidel pokkerifännidel kümnete teistelt aladelt tuntud inimestega jõudu katsuda,“ võttis Casino Grand Prix turundusjuht Ainar Tandre esimese hooaja kokku. „Turniirisari jätkub sügisel juba uute põnevate külaliste osavõtul.“