Esimese turniiripäeva 4. ning teise päeva 9. positsiooniga lõpetanud Dorbek jätkas edukat mängu ka kolmandal võistluspäeval, jäädes pärast kolmikuga kõrgemale kolmikule kaotamist päeva lõpuks 31 allesjäänud mängija seas 20. positsioonile. Reedesel neljandal turniiripäeval õnnestus tal oma punktisumma teatud hetkeks kasvatada taas vägagi konkurentsivõimeliseks, kuid pidi seejärel maksimaalse majaga paraku alla vanduma sama suure žetoonikuhjaga Nicolas Levi nelikule.

Dorbeku sõnul kaalus ta viimases jagumises ligi 10 minutit otsust, kas majaga oponendi panus kinni maksta või mitte. "2-3 minutit olin kindel, et foldin, sest vastas on nelik," selgitas eestlane PokerNews Eesti foorumis kohalikele pokkerisõpradele. "See oleks elu parim fold olnud, aga ei tea, miks ennast callima sundisin," meenutas ta keerulist olukorda kahetsusega.

Euroopa pokkeriturnee Praha etapi 5300-eurose osalustasuga põhiturniiril selgus mõned tunnid pärast eestlase langemist ka laupäeval peetava finaallaua 8-liikmeline koosseis. Turniiri viimast võistluspäeva jätkavad liidritena Martin Finger ja eestlase jaoks turniiri lõpetanud Nicolas Levi vastavalt 5,8 ja 5,7 miljoni punktiga. Neile järgnevad oluliselt väiksemate skooridega Danyel Boyaciyan, Ari Engel, Andreas Wiese, Guillem Cavaller, Denys Drobyna ja Mads Wissing. Finaallauda jõudmisega on allesjäänud mängijad garanteerinud endale auhinnarahana vähemalt 66 700 eurot, kui turniiri võitja teenib 775 000 eurot.