70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril lõi kaasa 127 mängijat. Nimekate pokkeriässade vastu panid end proovile kümned hobimängijaid, kellest tuntuimad olid lauljanna Maarja-Liis Ilus ning tantsutäht Mairold Millert.

Turniiri kümme parimat selgusid kella neljaks varahommikul ning mäng finaallauas vältas üle kahe ja poole tunni. Esikohaduellis selgitasid võitja Jevgeni Voitovits ning Margus Tuvikene, kes panid oma allesjäänud punktid mängu pärast lauas avatud ruutu mastist kaheksat ja nelja ning poti mastist soldatit. Tuvikene näitas kaheksat ja üheksat Voitovitsi ruutu mastist emanda ja üheksa vastu. Turnil avati ruutu kolm, mis andis Voitovitsile masti ning ihaldatud turniirivõidu.

„Olen küll meeletult väsinud, kuid ülimalt rahul nii turniiri käigu kui enda mänguga,“ kommenteeris õnnelik võitja, kelle senine parim saavutus Triobet Live’il oli kuues koht 2010. aasta septembris. „Ma tegin vaid ühe vea, kuid õnneks toimus see üsna turniiri alguses. Vastasmängijate tase oli küll tugev, kuid täna juhtus olema täielikult minu päev!“

Margus Tuvikene teenis teise koha eest 1529 eurot ning kolmandaks jäänud 2011. aasta heads-up pokkeri Eesti meister Meelis Ahman 1074 eurot. Turniiri auhinnafond oli 7824 eurot.