Eestlastest suurima punktisummaga teise võistluspäeva läinud Katri Käsper alustas loosi tahtel päeva samas lauas koos möödunud hooaja EPT Barcelona etapi põhiturniiri võitja Kent Lundmarkiga. Karl Mets on aga enda lauda saanud möödunud hooaja EPT Tallinna etapi võitja Kevin Stani.

Priit Türner jagab lauda Team PokerStars Pro liikme Arnaud Matterniga ning
korduvalt Euroopa pokkeriturnee põhiturniiride esikolmikusse jõudnud Martin Jacobsoniga. Henri Käsper ja Raigo Aasma mängivad koos pokkeri maailmameistrivõistluste kõigi aegade noorima Euroopa etapi võitja Annette Obrestadiga.

Kõige raskema mängutasemega laud on ehk Janar Kiivramehel ja Andres Soomel, kes peavad rinda pistma lisaks EPT segamängude aasta mängija Matthew Ashtoni ja 2007. aasta maailma pokkeriturnee (WPT) Hispaania osavõistluse tšempionile Markus Lehmannile ka vaid nädal tagasi pokkeri maailmameistrivõistlustel (WSOP) 10 000-dollarilise osalustasuga six-handed turniiri võitja Joe Ebanksiga.

Teised Eesti mängijad Lauri Meidla, Pavel Lebedev, Sander Laprik ning lauda jagavad Imre Leibold ja Mauri Dorbek on sattunud vastamisi vähemtuntud mängijatega.

Live-ülekande eestlaste käekäigust 2.-7. augustil Swissotelis toimuvast Euroopa pokkeriturneest teeb PokerNews Eesti.