2300-kroonise osalustasuga BCOOP põhiturniiril osales 131 mängijat, kelle sisseostudest moodustus ligi 290 000-kroonine auhinnafond, millest võitjale kuulus enam kui 65 000 krooni. Kui auhinnaraha saajate ehk 18 edukama hulgas oli kokku kuus Eesti mängijat, siis lisaks “m0niti” teisele kohale ja selle eest teenitud enam kui 45 000 kroonile tõi eestlastest pronksikoha ja ligi 35 000 krooni auhinnaraha koju mängija “vaik1111”.

Kui leedulased suutsid kogu meistrivõistluste turniirisarja raames teha Eesti mängijatega veidigi võrdlust kannatava tulemuse, pidid lätlased leppima vaid ühe tiitlivõiduga. Eesti mängijast võitlesid erinevates mänguformaatides esikohad välja RealNaxer Viljandist, melka601 Käinast, NadiaEPT Maardust, hullpealuu Tallinnast, tuneunes Viljandist ning Ints123 Kose-Uuemõisast.

Juba detsembris ootavad PokerStars.ee pokkerisaidil ees Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ja PokerStarsi koostöös toimuvad Eesti netipokkeri meistrivõistlused OPEM, mille turniiride ja kvalifikatsiooniturniiride kava avaldatakse lähiajal.

Enam kui 40 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait PokerStars toob regulaarselt mängijateni maailma suuremaid online- ja live-pokkeriturniire, nagu näiteks netipokkeri MMi (WCOOP), netipokkeri kevadised meistrivõistlused (SCOOP) ja maailma suurima live-pokkeriturnee EPT. Eesti mängijatele on avatud Eestis litsentseeritud PokerStars.ee mängukeskkond.