Kolm päeva kestnud turniiri jooksul lõi ta konkurentsist välja mitmeid maailmakuulsaid pokkerimängijaid, kellest tuntuimad olid pokkerimiljonärid Marcel Luske, Erich Kollmann ja Mark Vos.

Finaallauda teisena pääsenud Lindepuu juhtis turniiri pikalt, kuid kaotas suurema osa oma zetoonidest Hollandi pokkeriässale Marc Naaldenile, kuid tema pocket soldatid ei suutnud lüüa vastase pocket ässasid.

Sellesama mehe vastu mängiti ka tiitlile ning ehkki duell kestis üle kahe ja poole tunni ning eestlasel olid selles omad võimalused, vastast kahjuks üle mängida ei õnnestunud.

Runnari võidusummaks jäi  29940 eurot ehk ligi 470000 Eesti krooni (võidu korral oleks ta teeninud 16534 eurot ehk üle veerand miljoni krooni rohkem), mis on Eesti pokkerimängijate viimaste aastate üheks suurimaks õnnestumiseks rahvusvahelistel pokkeriturniiridel. 

Turniiril osalemine maksis 1500 eurot, kuid Runnar võitis pileti sellele üritusele läbi PokerNewsi korraldatud tasuta turniiri oma mängijatele. Austriasse pääsemiseks tuli tal võita 88 mängijaga interneti-turniir.