Andrus Rikk pääses finaallauda kuuenda punktisummaga, langedes viimases jaotuses eri mastist ässa ja kahega vastase üheksate paari vastu. „Tolleks hetkeks oli mul mänguruumi juba niivõrd vähe, et erilist valikut ei olnud,“ tunnistas Rikk. „Kuigi ma unistasin pärast finaallauda jõudmist salamisi võidust, jäin ka neljanda kohaga väga rahule. Teiste eestlaste toetus ning vahetu kaasaelamine andsid mulle tublisti lisajõudu.“

Rikk võitis turniiripaketi Ahvenamaale läbi mitmefaasilise kvalifikatsiooni Pafile kuuluvas Spade pokkeritoas. „Ma alustasin mängimist tasuta turniiridelt, mis tähendab, et tegin sisuliselt eimillestki üle 11 000 euro,“ rõõmustas peamiselt madalate panustega internetiturniire mängiv 28-aastane hobimängija.

Paf Poker Challenge pakkus eestlastele häid emotsioone ka möödunud aastal, mil samuti neljandaks tulnud ajakirjanik Leemet Prits teenis 12 392 eurot auhinnaraha. Sel aastal osales populaarsust koguva pokkerifestivali põhiturniiril 11 eestlast, kelle hulgas Eesti läbi aegade edukaim pokkeriproff Imre Leibold, 2011. aasta Eesti parima naismängija Kelly Limonova ning pokkerientusiastist tantsutäht Mairold Millert.

Kolm päeva väldanud 800-eurose osalustasuga No Limit Holdem turniiri võitis pärast pikka ning võrdset esikohaduelli rootslane Magnus Nygren, kes teenis 34 000 eurot. Teiseks tulnud Ilkka Heikkilä kasseeris 21 200 ning kolmandaks jäänud Jani Rasinen 15 000 eurot. Tuntuim pokkeriturniiril osalenud mängija, Soome poksikuulsus Robert Helenius kahjuks auhinnalisele kohale ei jõudnud. Selleaastane Paf Poker Challenge oli väga populaarne naismängijate seas, sest iga seitsmes põhiturniiril osaleja oli õrnemast soost.