Jõudnud Texas Holdem NL turniiril kahe parema sekka, otsustati pärast mõningat vaidlust Saksamaa esindaja Konstantinos Nanos’ega kokkulepe sõlmida, millega jagati vennalikult esimese ja teise koha auhinnaraha ning mängiti edasi vaid võidu nimel, vahendab PokerNews.ee.

Kuigi turniiri võitis Nanos, teenisid mõlemad mängumehed võrdselt 91 856 krooni, millele lisandusid turniiri jooksul teenitud „pearahad” teiste mängijate väljalöömise eest ning kokku kujunes eestlase võidusummaks umbkaudu sada tuhat krooni. Sarnaselt paljudele teistele pokkeriässadele on Rain Mölderkivi näol tegemist endise maletajaga.

69 osalejaga ja 6720-kroonise sisseostuga turniiril osales kokku 13 eestlast ning auhinnalisele kohale tuli ka Reigo Maar, kes kasseeris kolmanda koha ees 42 866 krooni. Eelnevalt on Tallinna EPT kõrvalturniiridel suutnud rahalisi auhindu võita Andres Samarüütel ning Meelis Ahman, kes said 5160-kroonise osalustasuga PLO €300 turboturniiril vastavalt teise ja neljanda koha, mis tõid samuti sisse kenakesed auhinnarahad - 64 159 ja 21 386 krooni.

Euroopa Pokkeriturnee turniiridel toimuvat on reaalajas võimalik lugeda Eesti pokkerifännide poolt tehtavast ülekandest SIIT!