31-aastane Tallinnast pärit Randma on pokkerit mänginud ligi kümme aastat, peamiselt No Limit Texas 10-50 dollari suuruse osalustasuga turniire internetis.

"Ühel õhtu ei viitsinud suurt turniiri alustada ning mõtlesin proovida 5 FPP (pokkeritoa poolt antud boonuspunktid) Mega Path rebuy-satelliiti." Kokku maksis Randma 15 FPP'd mille väärtus on paarkümmend eurosenti.

"Järgmised tasemed olid lihtsad," ütles Randma. "Nupud tuleb sisse panna ainult kõige viimasemas hädas või väga heade kaartidega", seletas Randma, kuidas ta turbo-satelliitidelt edasi sai.

Bahamal toimuvale PokerStars Carribean Adventure (PCA) suurturniirile läheb Randma enda sõnul mängima tight-aggressive mängu. "Plaan on alguses mängida ainult häid kaarte, et vältida turniiri alguses suuri vastasseise, mis on kerged tulema, kuna mängijatel on palju žetoone. Ootan oma käed ära ja kui katastroofe ei juhtu, peaks esimese päeva üle elama," arvab Randma, lisades, et väga lihtne temast lahti saada ei ole.

Randma kinnitas Delfile, et tunneb ennast juba praegu võitjana. "Võitsin ju reisi soojale maale. Osalen tasuta turniiril, mille auhinnafond on ligi 20 miljonit dollarit!"