70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril pääses koheselt laudadesse 110 kõige kiiremat registreerujat, 36 mängijat lisandus aga läbi ootenimekirja esimese kuue mängutaseme jooksul. Eelmine, 2012. aasta jaanuaris püstitatud rekord ületati üsna napilt, vaid kahe mängijaga.

11 tundi väldanud turniiri võitis Ragnar Baum, kes teenis 2 224 eurot auhinnaraha. Hoolimata Baumi suurest eduseisust jäi esikohaduell Juha Tehnovuoriga pidamata, sest mõlemad mängijad sõlmisid eelnevalt kokkuleppe auhinnarahade jagamiseks. „Olime väsinud ning leidsime, et see on mõistlik lahendus,“ lisas Baum, kes on võitnud Triobet Live’i korra varemgi, 2009. aasta mais.

Tehnovuori teenis 1923 ning kolmandaks tulnud Aare Ojamäe 1172 eurot. Tuntud finalistidest oli valitsev Eesti pokkerimeister ja pikalt turniiri juhtinud Madis Müür viies ning kogenud Rain Elmik kaheksas. Teiste seas osales turniiril ka laulja Maarja-Liis Ilus, kes langes paraku konkurentsist kuuendal mängutasemel.

Esimene Triobet Live toimus 2007. aasta 3. oktoobril, mil toona 330-kroonise osalustasuga turniiril lõi kaasa 41 mängijat. Viie aastaga on nii turniiri osalustasu kui mängijate arv kolmekordistunud. Näiteks selle aasta jaanuaris toimunud Triobet Live’ist võttis osa 137, veebruaris aga 140 mängijat.

„Osalejate arvu pideva suurenemise taga peitub turniiripokkeri populaarsuse kasv Eestis ning asjaolu, et mängijatele meeldib Triobet Live’i formaat,“ rõõmustas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget, kelle juhtimisel jagati eilsel turniiril osalejatele enam kui 2000 euro väärtuses boonuseid ja lisapreemiaid.