70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniir leidis oma lõpplahenduse 11 tundi kestnud mängu järel, mil neli parimat otsustasid sõlmida kokkuleppe ning jagada auhinnaraha võrdselt. Soomet esindanud Timo Öykkönen ja Jukka Toivonen ning Eesti värve kaitsnud Marianna Bastamow ja Natalja Manuyko teenisid igaüks 1331 eurot ning selgitasid võitja avatud kaartidega.

Otsustavas jaotuses osutusid Öykköneni kuningas ja viis piisavaks esikoha võitmisel. Teise koha sai Toivonen üheksa ja kolmega, kolmanda Bastamow kaheksa ja kuuega ning neljanda Manuyko kaheksa ja viiega.

„Ega väga vahet pole, kellele formaalne esikoht läheb – turniiripokkeris on olulised ikkagi rahalised auhinnad,“ leidsid kokkuleppes osalejad. „Meil on ammu uneaeg käes ning kuna mängime pokkerit ka laupäeval, kulub väike puhkus marjaks ära,“ väitis Eestis resideeruv soomlanna Marianna Bastamow.

Teistest tuntud tegijatest saavutas 2012. aasta Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Lardo Leheste seitsmenda ning nimekas Madis Ormisson 11. koha. Turniiri auhinnafond oli 7410 eurot ning võiduraha jagus 12 parimale.

Võistlusest võtsid osa ka laulja Teele Viira ning tantsutäht Mairold Millert, kes duelleerisid selle nimel, kumb neist tugevatasemelisel turniiril kaugemale jõuab. Kahjuks langesid mõlemad konkurentsist juba varajases mängustaadiumis.

„Ma kavatsen sel suvel palju pokkerit mängida,“ lubas Eestis toimunud pokkerivõistlustel üle 5000 eurot auhinnaraha teeninud ning eelmisel aastal Triobet VIP koosseisus võistkondlikuks Eesti pokkerimeistriks tulnud Millert. Kuulsuste duelli võit kuulus aga teist korda järjest Teele Viirale, kes suutis mais toimunud Triobet Live’il koguni kolmandaks tulla.

Järgmine Triobet Live toimub 5. juulil.