Oma osalemist on kinnitanud viimase kahe aasta "Aasta mängija" tiitli omanikud Janar Kiivramees ja Imre Leibold, rida viimaste aastate Eesti meistreid eesotsas Paavo Korkka, Veiko Aava ja Henri Käsperiga. Lisaks PokerStarsi satelliitturniiridelt koha lunastanutele asuvad Eesti paremikuga mõõtu võtma ka Tanel Padar ning vanad rivaalid Martin Müürsepp ja Mart Mardisalu.

"Meil on väga hea meel, et Eesti tippmängijate huvi on nii suur ning loodame, et Pärnu esimene pokkerifestival kujuneb meeldejäävaks nii sportlikus kui meelelahutuslikus mõttes," kommenteeris PokerStarsi Baltimaade regiooni juht Tomas Larsson.

Kvalifikatsiooniturniirid PokerStars.ee Eesti Pokkerikarikale toimuvad märtsi lõpuni ning võimaldavad 470-eurose võistluspaketi teenida ka kõigest 2.20 euro eest. Iga päev algavad PokerStarsi keskkonnas kell 19 €5.50 Freezeout (3 pääset nädalafinaali garanteeritud) ja kell 20 €2.20 Rebuy satelliidid (5 pääset nädalafinaali garanteeritud). Kõigil märtsi pühapäevadel kell 19 algavatel 33-eurostel nädalafinaalidel on iga kord 5 paketti PokerStars.ee Eesti Pokkerikarikale garanteeritud. Ühtlasi saab PokerStars.ee keskkonna kaudu turniirile ka otse sisse osta.

PokerStars korraldab 1.-3. aprillil Pärnus toimuva PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika koostöös Olympic Casinoga. Scandic Rannahotellis peetava festivali põhiturniiri osalustasu on 300+50 eurot ning sellel saab osaleda kuni 100 mängijat, mis loob eeldatavaks auhinnafondiks enam kui 25 000 eurot. Lisaks deep-stack põhiturniirile on PokerStars.ee Eesti Pokkerikarika raames plaanis läbi viia ka kõrvalturniirid, pokkeriteemalised töötoad ja meeleolukas pokkeripidu.

Eestis litsentseeritud PokerStars on enam kui 44 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait, kus toimub iga päev rohkem pokkeriturniire kui kusagil mujal ning mis spondeerib mitmeid maailma suuremad live-pokkerivõistlusi.