Suurturniiri kolmandal päeval tõusis Olympic-Online'i eliittiimi liige Juvonen korra ka võistluse liidriks, kui sai masti Alexander Beeckxi taskuässade vastu. Sealt edasi kulges turniir tema jaoks rahulikult ning neljandasse võistluspäeva ja finaallauda jõudis ta keskmise punktisummaga.

59-aastase Juvoneni jaoks kujunes turniiri viimaseks jagumiseks olukord, kus Koreast pärit naismängija Young-shin Im avas enne floppi, Juvonen tegi vastutõste ja Im maksis selle kinni. Mõlemad mängijad panid pärast ässa, nelja ja kahe lauale tulemist kõik žetoonid mängu. Juvonenil oli käes äss ja emand, mis moodustas ässade paari ning korealannal neljade taskupaar, mis moodustas kolmiku ning kogenud soomlane oli sunnitud lauast tõusma tubli 7. kohaga.

26 000-kroonise osalustasuga Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna suurima pokkeriturnee APPT Cebu etapi põhiturniiril osales kokku 236 mängijat, kelle osalustasudest kujunes kokku 5,6 miljoni krooni suurune auhinnafond, millest võitja teenis ligi 1,5 miljonit krooni.