Kõige suurem summa koguti iPokeri võrgustikus, mille ainsaks esindajaks Eestis on Olympic-Online. Internetis toimunud heategevuslik turniir Freeroll, milles osales väga palju Eesti pokkerimängijaid, suunab auhinnafondist heategevuseks 5000 eurot. “Turniiri võitja valib lähiajal viie organisatsiooni seast, keda soovib toetada,” lisas Olympic-Online kasiinooperatsioonide juht Priit Pajumaa.

Olympic-Online’i professionaalsesse meeskonda kuuluvad pokkerimängijad Raigo Aasmaa ja Paavo Korkka korraldasid heategevusliku turniiri ka Tartus, kus koguti kokku 1000 eurot. “Raha andsime üle Käopesa asenduskodule ja väikelastekodule, mis on asenduskoduks 57-le erivajadustega lapsele. Lastekodu võib raha kasutada enda äranägemise järgi, sest oleme kindlad, et igal juhul läheb see õigesse kohta,” ütles Raigo Aasmaa.

PokkeriProd.com foorumi liikmed kogusid omakorda 3000 eurot, millest 2137 eurot läheb Põhja-Tallinna Sotsiaalkeskusele, 325 eurot Hiiuma loomade varjupaigale ja 538 eurot jalgpalliklubile FC Pokkeriprod. “Tänaseks on jalgpalliklubi ja Hiiumaa loomade varjupaik annetused kätte saanud ning Põhja-Tallinna Sotsiaalkeskuseni jõuab annetussumma jaanuari alguses,” lausus heategevusliku projekti koordinaator Rainer Roomet.

“Pokkerimängijate heategevusürituste traditsioon tugevneb iga aastaga ning rõõm on tõdeda, et mängijate abiga saavad paljud vajalikud asjad tehtud,” lisas Priit Pajumaa. Ta tõi näiteks veel ühe heategevusliku turniiri, mis korraldati Reval Park Hotel & Casinos eesmärgiga toetada Eesti noori kriketimängijaid. Tollel turniiril koguti kokku 1340 eurot, millele lisandusid mängijatepoolsed annetused.