Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Olympic Casino koostöös peetud kõrgetasemelisel 100-eurose osalustasuga mees-mehe vastu mängitaval heads-up turniiril osales 103 mängijat. Esimeses viies ringis said kõik mängijaid teha ühe tasuta lisaostu, poolfinaalides ja finaalis aga kaks. Auhinnaraha jagus kaheksale parimale.

Finaalis kohtusid heads-up turniiriformaadile spetsialiseerunud Allsalu ning hobimängijast rahamängu harrastaja Jüri Lakspere. Enam kui kaks tundi kestnud pingelise esikohaheitluse võitis möödunud aastal internetipokkeris üle poole miljoni dollari teeninud Allsalu.

"Lisaks mänguoskustele nõuab heads-up formaat omajagu kaardiõnne ning ju mul oli seda sel aastal rohkem," muheles tšempion, kes jagas eelmisel aastal samal turniiril kolmandat kohta. "Võrreldes möödunud aastaga mängisin muidugi ka ise kannatlikumalt," tõdes viimasel kahel aastal vabariigi parimaks netimängijaks valitud Allsalu, kellele tõi esikoht sisse 2806 eurot auhinnaraha.

"Võin öelda, et lõpus mul paraku häid kaarte ei olnud ning ka lauast ei õnnestunud abi saada," tunnistas teise kohaga leppinud Lakspere, kes nimeka finaalivastase eest aukartust ei tundnud. "Kuni finaalini läks ju üsna libedalt," väitis 1800 eurot võitnud Lakspere.

Võistluse kolmandat kohta jagasid valitsev Eesti meistrivõistluste põhiturniiri tšempion Ranno Sootla ning valitsev online-pokkeri Eesti meister H.O.R.S.E. mänguformaadis Valev Vahter. Mõlemad mehed teenisid 1150 eurot.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPFi kuulub kümme pokkeriklubi: All-linn, Black Bulls, Insomnia Skill, Nemesis, PokerNews, Pärnu, Puhja, Olympic, Viljandi Mõttemängude klubi ja Wismari, mis ühendavad ligi 200 aktiivset mängijat.