Neljandat aastat järjest toimunud populaarne pokkeriliiga koosnes kahest mängufaasist. Esmalt osalesid 77 võistlejat valitud nädalapäevadel 5,50-dollarilise sisseostuga Women’s Poker League turniiridel PokerStarsis. Finaalturniirile pääses 40 parimat, kellest kümme edukaimat garanteerisid endale vastavalt internetivoorus saavutatud kohale 500-12 500 lisapunkti.

Sarnaselt 2010. aastal Eesti Naiste Pokkeriliiga võitnud Kaisa Soovikule oli ka sellel aastal edukaim finaalturniiri minimaalse, vaid 2500 punktiga alustanud osaleja. Suurte kogemustega Marianna Bastamow näitas selgelt kõige agressiivsemat mängu ning suutis algse kaotusseisu esimese kuue mängutasemega tasa teha. Finaallauda alustas ta juba võimsa liidrina, andmata seal vastastele vähimatki võimalust.

„Olen harjunud peamiselt meestega võistlema ning pean tunnistama, et ainult naiste vastu on isegi keerulisem mängida,“ ütles Bastamow, kes on elanud Eestis kümme aastat. „Kuid suutsin mängida jõuliselt ning leida õigetes jaotustes üles need vastased, kelle vastu edukalt bluffida. See oli suurepärane õhtu ning väga hästi korraldatud üritus.“

Eesti Naiste Pokkeriliiga võiduga kaasnes lisaks karikale ning lilledele 2013. aasta pokkeri Eesti meistrivõistluste põhi- ning naisteturniiri pilet, 270 euro väärtuses turniiripileteid PokerStarsis, sessioon Seesee fotostuudios, lauamäng „Tootmistehas“ ning kinkekott Glenberg Grupilt. Ühtekokku ootas Naisteliiga finaalturniiril osalejaid enam kui 2000 euro väärtuses erinevaid auhindu sponsoritelt.

Tšempionile järgnesid Mari Kurig ning valitsev Eesti naistemeister Ave Lepik. Internetivooru edukaimad ei suutnud ka sel aastal oma algedu maksma panna - juba kolmandat aasta esimeses voorus võidutsenud Heike Tamm leppis kuuenda ning finaali teise ja kolmandana alustanud Annely Saue ning Siiri Saar vastavalt neljanda ja seitsmenda kohaga. Tuntud tegijatest jõudsid finaallauda ka online-pokkeri Eesti meistrivõistluste naisteturniiri võitja Piret Riipus ning liiga eestvedaja, Eesti läbi aegade edukaim naismängija Kairit Leibold.

"Ma olen väga meelitatud osalejate poolt edastatud rohketest kiidusõnadest korralduse, auhindade ning õhkkonna kohta, “ rõõmustas Leibold, kes ei olnud ka ise tänuavaldustega kitsi. „Tõepoolest, kõik kulgeski suurepäraselt, kuid äärmiselt ebaaus oleks kogu au endale näpata. Miski poleks õnnestunud ilma toetava meeskonna, sponsorite abi ning Eesti naismängijate aktiivse kaasalöömiseta.“

Eesti Naiste Pokkeriliigat toetasid PokerStars, Casino Grand Prix, Glenberg Grupp, 2D6 lauamängukirjastus, Club Hollywood, Hotell l'Ermitage, Seesee fotostuudio, lauamangud.ee ja Pokernews Eesti. Meeleoluka finaalturniiri vaheajal esines Eesti naismängijatele laulja Uku Suviste ning viidi läbi korjandus Tallinna Naiste Kriisikodu toetuseks.