Maailma suurima pokkeritoa PokerStars ning Eesti juhtiva pokkeriportaali Pokernews.ee koostöös läbiviidud pokkeriliiga koosnes kahest osast. Esimeses faasis tuli osalejatel mängida kümne nädala jooksul kokku kuni kahekümnel PokerStarsi ülemaailmse naisteliiga turniiril internetis ning kõik, kes lõid kaasa neist vähemalt üheteistkümnel, pääsesid 12. detsembril toimunud finaalturniirile Olympic Casino lounges Tallinnas. Kokku kvalifitseerus finaalturniirile 27 Eesti naismängijat.

Resultatiivsus esimeses voorus andis kümnele parimale mängijale finaalturniiriks lisapunkte. Nii alustas edukaim internetimängija 15 000 punktiga, mida oli täpselt kuus korda enam kui neil 17 naisel, kes ei pääsenud internetiturniiride üldarvestuses esikümnesse. Suurem punktisumma turniiri alguseks andis küll suure eelise, kuid ei garanteerinud võitu, sest tšempioniks tulnud Kaisa Soovik oli just nimelt üks neist, kes alustas finaali kõigest 2500 punktiga. Olles internetivooru järel alles 22. kohal, suutis ta finaalturniiril oma nimekad vastased üle mängida ning jõuda tõelise üllatusvõiduni.

Teise koha sai tartlanna Gerit Dreyersdorff, kes alustas finaali kolmandalt kohalt ning viimasena mahtus esikolmikusse viienda punktisummaga alustanud nimekas Katri Käsper. Finaalturniirile suurimate punktisummadega läinud Helina Tamm ning Eesti läbi aegade edukaim naismängija Kairit Leibold pidid rahulduma vastavalt neljanda ja viienda kohaga.

Õnnelik võitja sai lisaks karikale ja lilledele ürituse peasponsori PokerStarsi poolt autasuks European Poker Tour Grand Final 2011 Ladies Event paketi Monte Carlos ning 2011. aasta pokkeri Eesti meistrivõistluste naisteturniiri pileti. Erinevatest turniiripiletitest auhindu jagus kuuele parimale.