Suurema osa sellest võitis Müür 2014. aasta jaanuaris Bahamal, tulles neljandaks 1031 osalejaga PokerStars Caribbean Adventure põhiturniiril, teatas Pokernews.

Oma karjääri jooksul live-turniiridel ligikaudu 620 tuhat eurot teeninud Müür on ka läbi aegade edukaim Eesti pokkerimängija. Talle järgnevad Imre Leibold, Raigo Aasmaa, Henri Käsper ning Marek Kolk, kes kõik teeninud üle 300 tuhande euro auhinnaraha.

Eesti parim naismängija on Kairit Leibold, kes paikneb oma 66,5-tuhande eurose teenistusega üldedetabelis 18. kohal. Lisaks temale on naistest Eesti 50 edukaima pokkerimängija seas ka Mirjam Jalak, Katri Käsper, Kelly Limonova ning Jane Topkin.

Enim auhinnalisi kohti on suurematel turniiridel saavutanud Vallo Maidla (82), kes jõudis möödunud aastal auhinnasaajate sekka kuues erinevas riigis toimunud võistlustel.

Kuna maailma suurimate pokkeriturniiride auhinnafondid on aasta-aastalt jõudsalt kasvanud, on Müür maailma kõigi aegade edetabelis alles 1651. kohal.

Live-turniiridel on üle miljoni dollari teeninud koguni 1203 pokkerimängijat. Suurima summa on kokku kühveldanud 40-aastane Kanada pokkeristaar Daniel Negreanu, kelle karjääri teenistus ületab 25 miljonit eurot.