Eilse eelvõistluse 9 paremat pääsesid edasi sel laupäeval kell 21 toimuvasse finaali, mille võitja teenib 65 000-kroonise EPT Tallinna superturniiri pileti ning teine ja kolmas koht 1100-kroonise pääsme kord kuus toimuvale PokerStars Live turniirile.

Finaali pääsesid eilsest eelvõistlusest ghetlynn Pärnust, janno2 Tartust, lugsu Rõugest, hitikas Tallinnast, vassiljok Rakverest, Rayn27 Suure-Jaanist, inc138 Tallinnast, Päkk Tallinnast ja ralff75 Arukülast.

Veel täna, homme ja ülehomme toimuvad PokerStars.net keskkonnas sarnased tasuta 500-eurose auhinnafondiga eelturniirid, kus kõigil üle 21-aastastel Delfi lugejatel on võimalus lisaks rahalistele auhindadele teenida finaalikoht, et võistelda 45 mängija konkurentsis juba 65 000-kroonise peaauhinna nimel.

Turniiridel osalemiseks tuleb www.pokerstars.net lehelt alla laadida tasuta pokkeritarkvara, luua endale PokerStarsi kasutajakonto ja logida end sellega mängukeskkonda sisse.

Delfi tasuta eelvõistlustele registreerimiseks vali PokerStarsi keskkonnast vastavalt keelele kas 'Turniir' ja 'Piirkondlik' või 'Tourney' ja 'Regional' ning ava loetelust turniir nimega 'Delfi EPT freeroll'. Avanenud turniiriaknas vajuta lihtsalt Registreeru' või 'Register' ja sisesta salasõna "delfisuvi". Võistlustele registreerimine algab 2 tundi enne nende algust.