4900-eurose osalustasuga San Remo EPT-l on 837 alustanud mängijast tänaseks võistlustules 24 mängijat, kelle seast selgitatakse sel nädalal tšempion ja 800 000 euro suuruse esikoha auhinnaraha võitja. Turniiril autasustati 128 edukamat, mis tähendab, et kõik allesjäänud mängijad on garanteerinud endale juba võrdlemisi kopsaka auhinnaraha.

Võistluse liider, hiljuti Londoni EPT High Roller turniiril kolmanda koha eest 84 100 naela teeninud 27-aastane kanadalane Chris McClung hoidis liidripositsiooni pea kogu eilse turniiripäeva vältel ja jätkab täna 3,1 miljoni punktiga. Montrealist pärit noormees on oma esimesel pokkerireisil Euroopasse ning on seni auhinnarahadesse tulnud kõikidel siin pool “suurt lompi” mängitud turniiridel, nende seas Londoni EPT põhiturniiril ning WSOPE turniiril Cannes’is.

San Remo EPT põhiturniiril on lõpuheitlusse jõudnud ka PokerStarsi profitiimi liikmed Johnny Lodden ja Lex Veldhuis, omades hetkel vastavalt 1,2 miljonit ja 877 000 punkti. Samuti jätkavad täna mängu Dortmundi EPT tšempion Mike McDonald, Berliini EPT võitja Kevin MacPhee, hiljutise WSOPE võitja Elio Fox ning Itaalia pokkeriturnee aasta mängija ja Nova Gorica etapi võitja Mustapha Kanit, kes on hetkel 1,8 miljoni punktiga kolmas.