EPT Snowfest nime kandev Euroopa pokkeriturnee osavõistlus on pokkerimaailma tähelepanu keskpunktis alates pühapäevast kuni järgmise nädala laupäevani. Võistlusest võtavad osa ka nimekad Eesti pokkerimängijad Henri Käsper, Janar Kiivramees ja Peeter Grünthal turniiripokkeri klubist All-linn, samuti Imre Leibold ning Delfi karikafinaali võiduga tasuta turniiripääsme teeninud Simmo Kielberg.

60 000-kroonise osalustasuga EPT Snowfest võistlus toimub Salzburgi lähedal asuvas Austria ühes esinduslikumas suusapiirkonnas Saalbach-Hinterglemm, mis võõrustas 1991. aastal mäesuusatamise maailmameistrivõistlusi.

Tänaseks on juba üle 200 mängija võitnud või ostnud põhiturniiri pileti PokerStarsi keskkonnast. Võistluse täispaketti kuulub lisaks turniiripääsmele ka majutus luksushotellis, reisiraha, transfeer lennujaamast võistluspaika ja tagasi ning 6-päeva mäepilet ja suusavarustuse kasutamine. Lisaks põhiturniirile toimuvad EPT Snowfesti raames igapäevaselt rahamängud, Sit and Go turniirid, kvalifikatsioonivõistlused ning iga päev vähemalt üks kõrvalturniir.