Turniiri 11 tundi kestnud finaalis võitis 27-aastane PokerStarsi mängija Allan Baekke oma Kanada eakaaslast, PokerStarsist kvalifitseerunud Russell Carsonit, kes teenis teise koha eest 4,6 miljonit Eesti krooni.

Kolmanda koha ja 2,6 miljonit võttis PokerStars Pro profitiimi mängija, sakslane Johannes Strassmann.

Austrias võistlustules olnud eestlastest teenis 2009. aasta Eesti parim live-mängija Imre Leibold kõrvalturniirilt 15. kohaga üle Eesti 55 000 krooni.

Parima eestlasena turniiri 546 osaleja hulgas 160. kohaga lõpetanud Henri Käsperi sõnul ei olnud meie mängijatel tulemuste üle põhjust rõõmustada.

"Laias laastus võib öelda, et Snowfest läks eestlastel korralikult aia taha - määrdemesitrite kaela pokkeris midagi ajada ei saa, mistõttu ikka ise süüdi," kommenteeris Käsper ning lisas, et ainsana võib tulemusega enam-vähem rahul olla oma EPT debüüdi teinud Simmo Kielberg, kes jõudis
põhiturniiril teise päeva.

"Suuremate kogemustega mängijatele ei ole ka teise päeva jõudmine mingiks lohutuseks, sest  päeva lõpuks ei ole just väga suurt vahet, kas koht on teises, kolmandas või kuuendas sajas," lisas Käsper.

Kokku osales Austria suusakuurordis Saalbach-Hinterglemmis toimunud ligi 60 000-kroonise osalustasuga võistlusel 546 mängijat.

Eestlastest osalesid turiiril Henri Käsper, Janar Kiivramees ja Peeter Grünthal turniiripokkeri
klubist All-linn, samuti Imre Leibold ning Delfi karikafinaali võiduga tasuta turniiripääsme teeninud Simmo Kielberg.

Eelviimane Euroopa Pokkeriturnee etapp toimub San Remos, millele järgneb 165 000 kroonise sisseostuga hooaja finaalturniir Monte Carlos.