1987. aastal loodud ansamblit esindavad turniiril solist Jaagup Kreem, kitarrist Taavi Langi, trummar Roland Puusepp, basskitarrist Henno Kelp ning helimees Ergo Ehte. Iga muusiku väljalööjat ootab 50-eurone pearaha.

„Tekitab vaid heameelt, et korraldatakse Terminaatori-teemaline pokkeriturniir, kus me saame osaleda terve bändiga,“ rõõmustas ansambli asutaja Jaagup. „Kuigi Terminaatori liikmed on turniiripokkeris amatöörid, armastame meiegi vahel heas seltskonnas pokkerit mängida ning reedest turniiri ootame seetõttu suure põnevusega.“

Bändi solist Jaagup Kreem osales kolm aastat tagasi Unibeti teleshows „Kõik Mängus!“ Hoolimata ebaõnnest avavoorus tagas õnnestunud mäng lohutusringis talle finaalipääsme. Seal saavutas nimekas muusik Laur Siboldi ning Karin Raski järel korraliku kolmanda koha, mis tõi talle sisse 60 000 krooni auhinnaraha.

„Meil on suur au võõrustada legendaarset ansamblit, kelle muusikat on läbi aastakümnete nautinud ka sajad pokkerifännid,“ sõnas Casino Grand Prix turundusjuht Ainar Tandre. „Nüüd avaneb kõikidel huvilistel hea võimalus oma mänguoskused ammuste iidolite vastu pokkerilauas proovile panna.“

Kell 19:00 algaval Pokernews Live turniiril osalemine maksab 50 eurot ning see toimub No Limit Holdem Terminator mänguformaadis. Erinevate lisapreemiate ja üllatusauhindadega turniir viiakse läbi 20-minutiliste mängutasemetega ning kõik osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga. Turniirile saab eelregistreeruda kohapeal, telefoni või e-kirja teel. Kohtade arv on limiteeritud – koheselt pääsevad laudadesse 50 kiireimat.