Võiduga pistis ta taskusse 7,68 miljonit USA dollarit. Finaallauas, kuhu pääses üheksa paremat mängiti kokku 184 kätt, üksteise kavaldamine vältas kolm päeva.

McKeeheni võit ei tulnud üllatusena. Ta alustas finaallauda üle kahe korra suurema žetoonide arvuga kui tema lähimal konkurendil, kirjutab Pokernews. Kui järel oli kuus mängijat, ületas tema stäki suurus teise koha omaniku oma juba 2,81 korda ning viimast päeva, kui mängus oli veel vaid kolm võistlejat, alustas ta 3,21-kordse edumaaga. Lisaks võttis mees vastu väga õigeid otsuseid, mis raskendas omakorda punkte tagasi võita.

Viimasel päeval mängiti 41 kätt. Neist 29 kulus McKeehenil Neil Blumenfieldi elimineerimiseks. Kuigi alustanud päeva teisena, tuli viimasel ebaõnnestunud blufi tõttu alla vanduda ja leppida kolmanda kohaga - väikseks kahanenud stäkki ta enam taastada ei suutnud ning langes lõpuks kahepaariga vs McKeeheni taskuemandad.

Ka mees-mehe vastu mängus domineeris McKeehen. Duelli alustas ta 155,65 miljoni žetooniga Joshua Beckley 37 miljoni vastu, lõpetades vastase piinad 13. käel.

Beckley teenis teise kohaga 4,47 miljonit ja 61-aastane Blumenfield kolmanda kohaga 3,39 miljonit dollarit.