„Olen otsustanud hetkel korvpallist puhata ning pühenduda teistele asjadele,“ kommenteeris legendaarne viskekahur, kes lahkus novembris BC Kalev/Cramo peatreeneri kohalt. „Pokkerimäng on mõnus vaheldus ning juba reedesel PokerNews Live’il kavatsen oma vastastele kõva lahingu anda.“

Aasta viimasel PokerNews Live turniiripokkeri sarja etapil korraldajaid esindavasse kuulsuste võistkonda kuulub lisaks kolmele eelmainitule ka neljas liige. Tema nime ei soovi korraldajad küll veel avaldada, kuid vihjavad, et tegemist on tegelasega, kelle tuntus ei piirne vaid Eestiga. Kõikide kuulsuste tiimi liikmete väljalööjaid ootavad 50-eurosed lisaboonused.

19. oktoobril toimunud PokerNews Live avaetapil esindas korraldajaid pokkeriportaali eestvedajatest koosnenud meeskond ning novembris neljaliikmeline naistetiim. Mõnevõrra üllatuslikult ei jõudud ükski nende võistkondade liikmetest aga kummalgi turniiril auhinnalistele kohtadele.

„Loodame, et kuulsuste tiimil läheb paremini kui pokkerihaidest kombineeritud võistkondadel,“ naeris Casino Grand Prix turundusjuht Ainar Tandre, kes tundis rõõmu turniirisarja esimese kahe etapi suure populaarse üle. „Et hilised registreerujad ei peaks turniirile pääsemist pikalt ootama, oleme lisanud turniirialale veel ühe mängulaua ning nüüdsest pääsevad koheselt laudadesse 50 kiireimat,“ lisas Tandre.

Kell 19:00 algaval Pokernews Live turniiril osalemine maksab 50 eurot ning mängitakse No Limit Holdem formaadis. Erinevate lisapreemiate ja üllatusauhindadega turniir viiakse läbi 20-minutiliste mängutasemetega ning kõik osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga. Turniirile saab eelregistreeruda kohapeal, telefoni või e-kirja teel.