“NhTyGgWp” järel tuli teiseks nimekas Tartu pokkerimängija Sten “stennn” Talviste ning kolmandaks kaks päeva varem Omaha Heads Up tiitlivõistluse võitnud Tallinnas elav prantslane Anthony “Cashewouten” Barrau-Borde, kes teenisid auhinnarahadena vastavalt 570 ja 427 eurot.

Kolmekesi lõppmängu alustades oli “stennn” võimas liider 176 000 punktiga ”Cashewouteni” 79 000 ja “NhTyGgWp” 30 000 vastu. Kui pärastisel meistril oli õnnestunud peamiselt prantslase arvelt kasvatada oma skoor tasapisi 80 000 peale, toimus mängus oluline pööre.

1000/2000 taseme juures lükkas “Cashewouten” ässa ja kümnega buttonilt kõik oma 38 000 punkti mängu ning sama otsustas teha ka väikeses blaindis 80 000 mängumärgi ja soldatite paariga istunud “NhTyGgWp”. Suures blaindis ootas toonane liider “stennn” aga oma korda ässa ja kuningaga ning maksis mõlema mängija all-ini kinni. Laualt kellelegi abi ei tulnud ning Cashewouteni lõpetamise järel jätkati duelliga “NhTyGgWp” eduseisus 200 000 “stennni” 86 000 punkti vastu.

Kümmekond jagumist hiljem tuli ka otsustav käsi, kus mängijad enne floppi kõik punktid mängu panid. “NhTyGgWp” suutis käes olnud ässa ja kümnega turnis pihta saada ässale, “võttes maha” tartlase kuningate taskupaari ning vormistades Eesti meistritiitli enda nimele.

Tihe rebimine käib ka PokerStarsi poolt välja pandud Euroopa pokkeriturnee paketi nimel, mille teenib online-pokkeri Eesti meistrivõistluste üldrankingu võitja. Liidripositsiooni on 57 punktiga taas enda kätte haaranud Prantsuse mängija “Cashewouten” ning teistestki kogu turniiriseeria jooksul stabiilset mängu näidanutest on praeguseks välja kujunenud selge edetabeli tuumik. Sellest hoolimata pole enne kahte viimast rankinguturniiri veel kaugeltki miski otsustatud, eriti arvestades seda, et pühapäeval toimuval OPEM seeria põhiturniiril teenivad edukamad senisest ka rohkem edetabelipunkte. Rankingu hetkeseisu vaata siit.

Eesti meistrivõistluste sarjas on mängida jäänud veel laupäeval kell 19 algav Pot Limit Omaha tiitlivõistlus ning tund hiljem vaid naismängijate vahel peetavad meistrivõistlused NL Texas Hold’em formaadis. Netipokkeri meistrivõistlused kulmineeruvad pühapäeva õhtul kell 19 algava NL Texas Hold’em põhiturniiriga.