"Viimati mängisin pokkeriturniiril enam kui aasta aega tagasi, sest töö on enamasti turniiridega samal ajal," kommenteeris Voog. "Just see nädalavahetus oli aga vaba ning ma otsustasin seda ära kasutada," väitis õnnelik tšempion.

12 tundi väldanud No Limit Holdem turniiri võitmiseks tuli alistada 96 vastast. Naljaga pooleks tunnistas Voog, et nagu turniiril osalemine, tuli ka võit läbi pimeda juhuse. "Konkurendid olid tugevad, iseäranis kolmanda koha saavutanud Maret Komarova. Teised olid juba palju toredamad, sest andsid mulle nuppe," muheles Voog.

Teise koha saavutas finaallauda üliväikese punktisummaga alustanud Margus Tuvikene, kes teenis 1689 eurot. Neile järgnesid kaks naismängijat - Eesti meistrivõistluste põhiturniiri neljas Komarova ning Triobet Live'il debüteerinud Senja Lintoja, keda premeeriti vastavalt 1187 ja 866 euroga.

Lisaks auhinnarahale said kõik kümme finaallauda jõudnud mängijat 150-eurose supersatelliidi pileti, mis võimaldab võita kuu aja pärast Tallinna teletornis toimuva high-roller turniiri paketi. Ainulaadse mängukohaga pokkerivõistlusele oodatakse kuni 50 Eesti ning lähiriikide parimat mängijat.

Triobet Live jätkub 18. oktoobril Võrus, 23. oktoobril Pärnus ning 1. novembril Raplas. Tallinnasse naaseb turniirisari 13. novembril.