"Tunne on tõeliselt hea, see on lihtsalt imeline! Ma ei tea, mida öelda, sest tundsin, et enne sõitu ja ka esimeste ringide järel väga väsinult. Üritasin lihtsalt keskendumist säilitada ning siin ma jälle olen!" rõõmustas Dahlmeier.

Hõbeda võitis Slovakkia esindaja Anastassia Kuzmina (+29.4) ja pronks läks prantslannale Anais Bescondile (+29.6).

22. stardikoha välja võidelnud Talihärm tegi 10 kilomeetrise distantsi jooksul neli möödalasku. Pärast viimast tiiru oli eestlanna alles 30. kohal, kuid viimastel kilomeetritel tõusis neli positsiooni.

"Kindlasti jäin tulemusega rahule - olla kaks korda 30 seas, seda poleks lootnud. Ja kui sprindi 22. kohta poleks all olnud, oleks tänane olnud karjääri parim," sõnas nelja tiiru peale neli möödalasku teinud Talihärm.

"Olin täna suusarajal tragi. Kui ei ole, kihutatakse mööda," lisas ainus olümpiale pääsenud Eesti naislaskesuusataja, kes esimese lamadestiiru läbis puhaste paberitega ja tõusis hetkeks isegi 15. kohale.

"Kripeldama jääb esimene püstitiir, kus tegin kaks möödalasku. Jalad külmusid kangeks ja raske oli seista. Ma ei kontrollinud end nii nagu vaja. Tuulele tiirudes tähelepanu ei pööranud, vaid võitlesin sellega, et must täpp sihikule saada. Ma ei teadnud, kui kõrgele esimese tiiru järel kerkisin. Meie alal võid ka enne neljandat tiiru kõrgel kohal olla, kuid ikkagi põruda. Pärast esimest tiiru tibusid ei loeta."

Soomlaste suurlootus Kaisa Mäkäräinen pidi startima alles 25. kohalt, kuid suutis võistluse käigus tõusta 13. positsioonile. Kuid teises lasketiirus jättis soomlanna üles kolm märki ning kukkus 17 kohta. Finišisse jõudis ta alles 22. positsioonil.