“Ma arvan, et jään rahule, kuid oleks võinud natuke rohkem rünnata ja gaasi anda,“ sõnas Laine avasõidu järel. “Raske oli teleka järgi öelda, kui palju saab rünnata. See oli ikkagi olümpiarada ja täisjääs. Nüüd teises sõidus üritan neid asju muuta, mida esimeses valesti tegin. Kindlasti aga nautisin.“

“Sõitsin raskeid kohti natuke ettevaatlikumalt. Seda üritan teises sõidus muuta. Kindlasti ei läinud ma avasõidus kindla peale rada läbima. Minu sõit oli rünnaku ja läbijõudmise vahepeal. Olümpial ei ole mõtet minna lihtsalt läbisõitmise peale,“ lisas ta.

Laine sõnul on Pyeongchangi suurslaalomirada kõige raskem, kus ta on kunagi sõitnud. “Kindlasti kõige raskem, mida ma võistlustel sõitnud olen. Siiski nautisin rada algusest lõpuni,“ tõdes Laine.

Avasõidu järel 50. kohal olev Laine kaotab liidrikohal olevale austerlasele Marcel Hirscherile 7,43 sekundiga.

Hirscheri järel hoiab avasõidu järel teist kohta prantslane Alexis Pinturault (+0,63). Kolmas on norralane Leif Kristian Nestvold-Haugen (+0,66), neljas itaallane Riccardo Tonetti (+0,75), viies prantslane Mathieu Faivre (+0,79) ja kuues prantslane Thomas Fanara (+0,95).