Mass-starti pääseb kokku 30 sportlast - 15 maailmakarikapunktide ning veel 15 senise kolme olümpiastardi põhjal. Lisaks on põnevasse sõitu oodatud kõik senised medalistid. Ehk kui Laura Dahlmeier, Marte Olsbu, Veronika Vitkova, Anastassia Kuzmina ja Anais Bescond kummaski kategoorias juba niigi 15 hulgas on, tekib vabu kohti juurde. Igal juhul on stardijoonel 30 naist.

Sprindivõistluse järel hoidis Talihärm "Qualified by Olympic Games Points" pingereas üheksandat kohta. Jälitussõidu tulemusi pole veel vastavas dokumendis arvestatud, kuid usutavasti püsib ta veel konkurentsis.

"Enne olümpiat ei lootnud küll ühisstarti saada, see oli vaid unistus, kui realistlikult võtta. Nüüd räägime sel teemal pärast distantsi. Ütleks, et kui ühisstarti pääseks, oleks see suur boonus," lausus Talihärm pärast tänast jälitussõidu 26. kohta.

Küsimusele, kui kindlalt ta distantsisõidus end võrreldes sprindiga tunneb, vastas Talihärm: "Vahet pole, märgid on sama suured ja sõita ma jõuan. Ainult et möödalask läheb kallimaks maksma."

Naiste individuaalsõit peetakse kolmapäeval Eesti aja järgi kell 13.05.