Vaatamata aastatepikkusele pühendumisele ja toetamisele, ei ole kõigil olümpiasportlaste emadel võimalik näha oma lapsi maailma suurimatel areenidel, maailma olulisema võistluse stardis. Olles olümpiamängude ametlik partner toetab P&G ka sportlatse emasid, andes neile võimaluse sõita Londoni 2012 olümpiamängudele oma lapse sportlikule sooritusele kaasa elama.

„Kui näeme võrratut sportlast, siis näeme ka alati suurepärast ema. Meile on suureks inspiratsiooniks emad, kes sõidavad lugematuid kilomeetreid lastega trenni, tohterdavad marraskil põlvi, elavad südamest kaasa õnnestumistele ning toetavad oma lapsi, kasvatades neist tublid sportlased ja kodanikud. See ongi põhjuseks, miks soovime öelda „Tänan Sind, Ema“, rääkis P&G asepresident Marek Kapuściński.

Eestist sõidab 2012. aasta spordi tippsündmusele Londoni olümpiamängudele noore mitmevõistleja Grit Šadeiko ema Deivi Šadeiko. "Eelmisel suvel Griti U-23 vanuste Euroopa meistriks tulek ja ühtlasi Londoni olümpiamängude B-normi täitmine, oli kindlasti tema elu üks säravamaid hetki ja suur rõõm ka meie jaoks. Me oleme alati püüdnud Gritile ja teistele tütardele toeks olla ja julgustanud neid oma eesmärkide poole püüdlema. Olümpiamängudele pääsemine ja seal hästi võistlemine on iga sportlase suurim unistus ja see, et saame koos abikaasaga oma tütrele seal toeks olla on meile suur kingitus," kinnitas Deivi Šadeiko.

Esmakordselt olümpiamängude ajaloos, pööratakse tähelepanu olümpiasportlaste emadele ning P&G avab emadele ja nende peredele P&G Family Home, kus olümpiasportlaste emade eest kantakse kõige paremat hoolt, kus pakutakse igapäevaselt toitlustust, kodustega suhtlemise võimalust ning muid emadele vajalikke teenuseid.

“Samal ajal, kui emad toetavad oma lapsi Londonis, püüame nende külastuse võimalikult meeldivaks ja mugavaks teha, pakkudes neile Family Home külastamisel pesu pesemise teenust ning erinevaid iluhoolitsusi. Peale kõike seda, mida emad on oma lastele andud on nad sellise tagasihoidliku hoolitsuse ja tähelepanu kuhjaga ära teeninud”, lisas Marek Kapuściński.

Marek Kapuściński lisas, et P&G eesmärgiks on olla parimaks partneriks olümpialiikumisele ning tõsta fookusesse seekord ka sportlaste emad. P&G tahab emadepäeva puhul tänada kõiki emasid üle maailma.